Twee seizoenen geleden lanceerden we de FRZA! Fanzone. Bij elke thuismatch in de Luminus Arena wordt het stadionplein ter hoogte van Corner Zuid een sfeervolle fanzone om op te warmen voor de wedstrijd.

De FRZA! Fanzone bleek sindsdien een absoluut succes. Met de input van onze supporters zetten we morgen weer een stapje vooruit en lanceren we de vernieuwde FRZA! Fanzone! Méér, beter en nog gezelliger! Wat is er nieuw?

Permanente blauwe staantafels en zitbanken bieden een leuke plek voor jong en oud. De cateringstanden werden vernieuwd én je kan overal cashless betalen net als in het stadion. Ook op het podium steken we een tandje bij. Met KRC Genk Young Talent Stage lanceerden we de zoektocht naar jong podiumtalent. Samen met Villa Basta en stad Genk zorgen we bij elke thuiswedstrijd voor een muzikale act in de FRZA! Fanzone. De kandidaat die de spits afbijt zaterdag is DJ Tchaow.

Belangrijk! Morgen vanaf 19u kan je stemmen op DJ Tchaow. Surf naar krcgenk.be/youngtalentstage en geef hem jouw score. We houden het hele seizoen een ranking bij. De beste acts komen terug in de play offs en strijden voor een plaats op het podium van Genk on Stage!

Voor de herlancering van de FRZA! Fanzone hebben we bovendien nóg enkele bijzondere gasten. We nodigden de Limburgse kampioenenploegen uit en zetten hen in de bloemetjes.

Het programma van de FRZA! Fanzone zaterdag is als volgt:
- 18u00: Opening FRZA! Fanzone met DJ Señor Funk
- 18u50: Huldiging Limburgse kampioenenploegen
- 19u00: Young Talent Stage DJ Tchaow
- 19u30: DJ Señor Funk
- 20u00: Einde FRZA! Fanzone

Tot slot, het wordt schitterend weer, 26 graden! Geniet jij mee van de zon, een pintje, een frietje en het gezelligste blauw-wit terras van Genk? Tot morgen vanaf 18u in de FRZA! Fanzone!