30-09-2019

Peter Morren wordt vanaf 11 oktober pers en media manager van KRC Genk. Morren neemt over van Willem Boogaerts, die na bijna 4 jaar KRC Genk voor een nieuwe uitdaging kiest als afdelingshoofd communicatie en stadsmarketing bij stad Hasselt.

Morren is 50 jaar en woont in Tienen. Hij studeerde communicatiemanagement aan de PXL in Hasselt. In 1998 startte Peter bij VTM, hij werd er sportanker in 2004. In 2012 werd hij presentator en commentator bij Play Sports. Sinds 2014 combineerde hij die functie ook opnieuw met VTM/Q2.

Met een jarenlange ervaring in voetbalverslaggeving zowel in de Belgische competities als in Europa kan je Peter gerust een voetbaldier noemen. Peter zal binnen de club de sportieve communicatie voor zijn rekening nemen. Als persverantwoordelijke zal hij nauw samenwerken met AD Erik Gerits, TD Dimitri de Condé en coach Felice Mazzu. Daarnaast zal hij vanuit zijn kennis als TV-maker de sportieve content van KRC Genk nationaal en internationaal naar een hoger niveau tillen.

“Ik heb altijd de ambitie gehad om bij een topclub in het voetbal te werken,” zegt Morren. “Ik ben enorm trots dat ik die topclub nu terugvind bij KRC Genk. Op verschillende fronten hoop ik snel voor meerwaarde te zorgen. Bij de begeleiding van spelers en staf in hun contact met de pers. Maar ook op vlak van content geloof ik dat we bij KRC Genk nog kunnen groeien, en aan dat verhaal wil ik enthousiast meewerken.”

De club bedankt Willem voor zijn harde werk en wenst Peter veel succes in de nieuwe uitdaging!

Ouder Recenter