Op woensdag 30/10 organiseren we het allereerste evenement van De Genkies in het seizoen 2019-2020! En wat voor één, De Genkies Voetbaldag! De voetbaldag gaat door op een unieke locatie, namelijk de KRC Genk Indoor voetbalhal! 

Tijdens deze dag vol voetbal en plezier krijg je van enkele freestyle voetballers, pannavoetballers en trainers leuke workshops. Wil je een nieuw trucje leren? Wil je leren een panna te zetten? Of gewoon je schietkunsten tonen? Dat kan allemaal! Schrijf je dan snel in voor onze voetbaldag. (opgelet, dit is géén test voor onze jeugdacademie, deze dag staat in het teken van fun en plezier voor Genkies)

De 6 workshops

  1. Freestyle - Ontdek en probeer enkele coole trucjes van een echte freestyle voetballer
  2. Panna - Je leert enkele pannabewegingen om je vriendjes de gekste panna te zetten
  3. Panna tornooi - Toon je als echte panna koning en speel zoveel mogelijk tussen de benen van je tegenstander
  4. Pole football - Een leuke game in de Pole Football Arena
  5. Attractiezone - Scoor op de soccerdarts, schiet zo hard als je kan in de speedchallenge of mik precies in de target shooter! Leuke attracties om je kunstjes te tonen
  6. Wedstrijdzone - Natuurlijk krijg je ook de kans om vrij voetbal te spelen

Voor wie?
Leden van de Genkies tussen 8 en 15 jaar. Indien er nog plaatsen over zijn, krijgen ook niet-leden de kans. Wil je nog lid worden, dat kan via deze link.

Wanneer?
Op woensdag 30/10 tussen 09u30 en 15u30. Je moet je eigen lunchpakket meenemen. 

Hoe inschrijven?
Je kan je inschrijven voor een mailtje te sturen naar genkies@krcgenk.be met vermelding van voornaam, naam en geboortedatum.

Tot dan!