In de tweede golf van interlands met betrokkenheid van spelers van KRC Genk viel vooral de prestatie op van Benjamin Nygren. Onze jonge Zweedse aanvaller maakte in de wedstrijd van de Zweedse U19 tegen Finland twee doelpunten, waarvan het tweede uit strafschop. Zweden won met 3-0.

Nog zondag speelde Paul Onuachu de laatste 20 minuten mee in de oefenwedstrijd van Nigeria tegen Brazilië, in Singapore. Het werd daar 1-1.

Patrik Hrosovsky stond in de basis voor Slovakije tegen Paraguay (1-1). Onze Slovaakse middenvelder speelde 70 minuten.

De pas getrouwde Aly Samatta was vrijgesteld voor Rwanda-Tanzania.

Gisteren eindigde het kwalificatieduel tussen Roemenië en Noorwegen op 1-1. Ianis Hagi bleef bij de thuisploeg 90 minuten op de bank, Sander Berge speelde bij de Noren wel weer de hele wedstrijd. Noorwegen maakte net als afgelopen zaterdag tegen Spanje heel laat nog gelijk.

Jere Uronen stond een hele wedstrijd op het veld in Finland-Armenië (3-0).

Junya Ito (Tajikistan-Japan 0-3), Jhon Lucumí (Algerije-Colombia 3-0) en Gaëtan Coucke (België U21-Moldavië U21 4-1) kwamen niet in actie.