De interlandbreak zit erop, onze spelers zijn allemaal teruggekeerd van hun nationale ploeg. De meest opvallende prestatie was die van Jere Uronen. Ondanks zijn blessure trok Jere richting Finland om zijn landgenoten aan te moedigen in de laatste rechte lijn richting kwalificatie voor het EK. Met een 3-0 overwinning tegen Liechtenstein kwalificeerde Finland zich voor de allereerste keer in de geschiedenis voor een eindtornooi. Het land stond (en staat misschien nog steeds) op zijn kop.

Benjamin Nygren presteerde sterk voor de Zweedse U19, hij maakte 3 doelpunten in evenveel wedstrijden.

Ook Ally Samatta kwam tot scoren bij Tanzania. Hij zette in de wedstrijd tegen Libië een strafschop om, maar kon helaas niet winnen (2-1).
In de eerste wedstrijd won Tanzania wel, met 2-1 van Guinee.

Sander Berge won als basisspeler bij Noorwegen van Faeroer (4-0) en Malta (1-2).

Patrik Hrosovsky viel voor Slovakije in tegen Kroatië (3-1 verlies) en speelde niet tegen Azerbeidjan.

Junya Ito werd na 77 minuten naar de kant gehaald in de 2-0 overwinning tegen Kirgizië.

Ianis Hagi maakte een invalbeurt bij thuisploeg Roemenië aan de rust tegen Zweden (0-2). Enkele dagen later stond hij 73 minuten op het veld in de 5-0 nederlaag tegen Spanje.

Colombia won zijn wedstrijden tegen Peru en Ecuador telkens met een 1-0. Jhon Lucumí stond in de basis tegen Ecuador en maakte de 90 minuten vol. Carlos Cuesta, in de basis bij de Colombiaanse U23, won met met 0-2 van Japan.

Maarten Vandevoordt plaatste zich met de Belgische U19 voor de eliteronde op weg naar het EK. Hij speelde zowel tegen Ijsland, Albanië als Griekenland de volle 90 minuten.

Dieumerci Ndongala (Congo) en Paul Onuachu (Nigeria) kwamen niet in actie.