Woensdagavond komt FC Salzburg op bezoek, aftrap 21u. De KRC Genk Arena zit (bijna) vol, samen maken we van deze laatste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League een legendarische avond! 

Oproep van de spelers
Iedereen kijkt reikhalzend uit naar deze Champions League avond, ook onze spelers! Daarom doen ze een oproep om al tijdens de opwarming te zorgen voor een daverende KRC Genk Arena! Onze stadion DJ zorgt voor de gepaste muziek. Smeer je keel, haal die blauwe sjaal van onder het stof en zorg dat je erbij bent!

Zwaai met je vlag
KRC Genk zorgt voor een vlagje op ieder zitje. Zwaai en zing NA de opwarming mee met het nummer Assekruus van Slavenkoor en zorg mee voor een unieke sfeer! Steek ook je vlagje in de lucht als de spelers het veld betreden en bezorg hun een laatste kippenvelmoment voor de aftrap! 

Who are you!
De KRC Genk Arena moet kolken als nooit tevoren! Moedig onze ploeg aan en schreeuw ze vooruit! Om 21u schreeuwt Tribune Zuid "Who are you" en dondert het stadion: "RACING!". Vanaf dan gaan we samen vol voor de 3 punten!