Einde van een intensieve eerste dag in het Melia Villaitana complex in Benidorm.
De groep trainde tweemaal onder een staalblauwe hemel en in aangename temperaturen. Op de grieperige Maarten Vandevoordt en de revaliderende Bryan Heynen na tekende iedereen present. 

De voormiddagsessie begon met een lichte activatie, waarna er een periode aan hoge intensiteit werd gewerkt, op kleine en in grote ruimtes. Op het kleinere terrein legde Guy Martens er bij doelmannen Gaetan Coucke en Tobe Leysen flink de pees op. Danny Vukovic ging er samen met Bram Swinnen ook al stevig tegenaan. 'Vuko' liep ook al rondjes aan een aardig tempo.
De veldspelers eindigden met een gevarieerde duurloop. 

Na de middaglunch en het persmoment met de beide nieuwkomers Kristian Thorstvedt en Mats Møller Dæhli was er rust. Om 16 uur was er opnieuw veel bedrijvigheid op de oefenvelden. Terwijl Michel Ribeiro individueel aan de slag ging met Stephen Odey werd er op het A-veld met wisselende teams 11 tegen 11 gespeeld met de nadruk op bezetting in zones en op agressief collectief verdedigen. Rond 17u30 zat de tweede trainingssessie erop. Morgen opnieuw er tegenaan!