Belangrijke info voor KRC Genk - Charleroi

17-01-2020

Beste supporters

Zoals jullie ongetwijfeld weten heeft de KBVB onze club een sanctie opgelegd naar aanleiding van de ongeregeldheden tijdens de wedstrijd op Sint-Truiden: de verplichte sluiting van de volledige staantribune in de thuiswedstrijd tegen Charleroi van 1 februari 2020. Wij beseffen dat een groot aantal van onze supporters die wedstrijd daardoor niet in ideale omstandigheden kan volgen. De club heeft de voorbije weken druk overleg gepleegd om de best mogelijke oplossing uit te werken. Maar om het best mogelijke resultaat te behalen vragen we ook jullie medewerking.

1. Kom jij als zittribune-abonnee NIET naar de wedstrijd KRC Genk-Charleroi? Sta dan je plaats af en krijg waarde terug!

Stel jouw plaats ter beschikking en help op die manier een andere supporter.
   ° Mail jouw "Cus" nummer (zwart nummer op je abonnement), vak, rij en plaats naar tickets@krcgenk.be
   ° Doe dit zo snel mogelijk, want we sluiten af op 28 januari (of vroeger, als we dan al voor iedereen een vrije plaats hebben gevonden)

Wij storten ter compensatie een bedrag op jouw clubcard:
   ° 10 EUR voor gewone abonnementen
   °  7 EUR voor abonnementen -18 jaar korting
      (Niet voor gratis kinderabonnementen)

De storting gebeurt voor de wedstrijd KRC Genk – Standard en wordt zichtbaar bij het eerstvolgende gebruik van je clubcard.

2. Ben je één van onze staantribune-abonnees?

We troffen de volgende maatregelen:
- Alle beschikbare vrije plaatsen in het stadion worden gratis ter beschikking gesteld zodat enkel en alleen abonnees van de staantribune deze plekken kunnen innemen. 
- Alle abonnees met een zitplaats hebben een warme oproep gekregen om hun plaats ter beschikking te stellen, als ze zelf niet naar de wedstrijd komen. Zie puntje 1 hierboven.

A - Wil jij als staantribune-abonnee naar de wedstrijd KRC Genk-Charleroi komen?

Je kan op vertoon van je abo voor de staantribune een gratis ticket voor een zittribuneplaats komen afhalen in de ticketshop:
     ° Zaterdag 11/01 van 10u tot 16u
     ° Zondag 12/01 van 10u tot 13u
     ° Of vanaf woensdag 15/01 tijdens de normale openingsuren

=> 1 ticket per abo, maar een supporter mag uiteraard meerdere abo’s meebrengen.
=> We hanteren het principe ‘first come, first served’.

We beseffen dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om op een geschikt moment naar de ticketshop te komen, maar er is helaas geen andere manier om te garanderen dat de beschikbare gratis tickets wel degelijk ENKEL bij de abonnees van de staantribune terechtkomen. Door deze manier van werken hopen we zoveel mogelijk staantribune-abonnees te kunnen helpen.

B - Kom jij als staantribune-abonnee NIET naar de wedstrijd KRC Genk-Charleroi?

Wij storten ter compensatie een bedrag op jouw clubcard
     ° 10 EUR als je een abonnement hebt van 190 EUR  (190 / 20 wedstrijden = 9.5)
     °   7 EUR als je een abonnement hebt van 130 EUR  (130 / 20 wedstrijden = 6.5)

De storting gebeurt voor de wedstrijd KRC Genk – Standard en wordt zichtbaar bij het eerstvolgende gebruik van je clubcard

Heb je nog bijkomende vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via tickets@krcgenk.be. Bedankt voor jullie medewerking, supporters!

Ouder Recenter