Genkiedag Plopsa Indoor Hasselt op 25 februari, schrijf je nu in!

14-01-2020

Op dinsdag 25 februari nemen onze Genkies opnieuw Plopsa Indoor Hasselt over! Vorig jaar beleefden we een recordeditie met meer dan 1.100 Genkies! Vanaf 18u is het park helemaal voor onze Genkies, je bent vrij om alle attracties te beleven! Ook onze spelersgroep is er opnieuw bij! Verzamel alle handtekeningen en maak de gekste selfies met al jouw favoriete KRC Genk spelers.

Onze Genkies krijgen gratis toegang. Vriendjes, familie, begeleiding en niet-leden betalen 12,50 euro per persoon. Lid worden? Dat kan op deze pagina.

Schrijf je nu al in en geef hieronder de gegevens van één Genkie in. In de volgende stap kan je extra Genkies, vriendjes, familie of begeleiding toevoegen. Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging per mail om de betaling uit te voeren. Na ontvangst van de betaling ontvang je ten vroegste op 19 februari (één week voor het evenement) een definitief toegangsbewijs per mail.

Opgelet! Een inschrijving is pas geldig als er minstens één begeleider wordt opgegeven of er een verwijzing is naar een andere inschrijving mét begeleider.

Inschrijven is HIER mogelijk tot en met 19 februari 2020 12u00.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar genkies@krcgenk.be

Ouder Recenter