Morgen staat onze eerste thuiswedstrijd van 2020 op het programma. Om 18u ontvangen we RSC Charleroi in de Luminus Arena. Zoals jullie ongetwijfeld weten heeft de KBVB onze club een sanctie opgelegd naar aanleiding van de ongeregeldheden tijdens de wedstrijd op Sint-Truiden: de verplichte sluiting van de volledige staantribune tijdens KRC Genk - RSC Charleroi. Alle praktische informatie voor deze wedstrijd lees je hier.

Ticketverkoop
Met dank aan de vele supporters van de zittribune die hun plaats hebben vrijgegeven voor deze wedstrijd kunnen we zoveel mogelijk supporters de kans geven om de wedstrijd bij te wonen. Heel wat staantribune abonnees kwamen de voorbije weken alvast een gratis ticket ophalen, maar ook voor de abonnees van de staantribune die nog niet kwamen én niet-abonnees zijn er nog plaatsen beschikbaar.

  1. Staantribune abonnees
    De abonnees van de staantribune kunnen morgen tussen 10u en 12u in de Ticketshop en vanaf 16u aan de loketten hun abonnement nog steeds gratis omwisselen voor een zitplaats.
  2. Vrije ticketverkoop
    Ook supporters zonder abonnement/ticket kunnen alsnog een ticket kopen voor deze wedstrijd. Dat kan tussen 10u en 12u in de Ticketshop en vanaf 16u aan de loketten.

Opgelet! OP = OP! Kom dus op tijd naar de Luminus Arena voor je ticket.

Toegang tot het stadion - kies de juiste ingang
Door de sluiting van de staantribune en na veelvuldig overleg met de veiligheidsdiensten, zal de toegang tot het stadion éénmalig veranderen voor sommige abonnees. Supporters van de vakken QQ tot en met UU kunnen enkel de ingang nemen tussen de Fanshop en Goalmine. Zij kunnen het stadion niet betreden via de andere toegangspoorten. Supporters uit de vakken QQ tot en met UU kunnen uitzonderlijk voor deze wedstrijd ook niet doorlopen naar de rest van het stadion. Alle andere supporters kunnen de toegangspoorten gebruiken aan de vakken E-F-G en N-O-P. Deze supporters kunnen niet doorlopen tot de vakken QQ tot en met UU. 

Supporters die een ticket hebben voor het vak AA kunnen binnen aan de ingangen aan de vakken E-F-G en N-O-P.

Forza Racing!