Samen staan we voor enkele belangrijke weken! Er staan nog drie wedstrijden op het programma in de strijd om play-off 1. Te beginnen met de wedstrijd van komende zondag tegen Club Brugge, aftrap 14u30. De Luminus Arena is uitverkocht, samen met jullie gaan we volop voor dat play-off 1 ticket! 

Kom op tijd!
Het stadion zit helemaal vol! Kom op tijd naar het stadion en vermijd de files. De loketten blijven gesloten voor deze wedstrijd, het is niet meer mogelijk om tickets te kopen. 

Kom in het blauw en wit
We rekenen in de laatste drie wedstrijden van de reguliere competitie op jullie massale steun! Samen zorgen we voor een blauw-wit legioen. Doe je blauw of wit shirt aan, neem je sjaal mee, hoe meer blauw hoe beter! 

Zwaai met je vlagje
KRC Genk zorgt voor een vlagje op ieder stoeltje. Zwaai en zing NA de opwarming mee met het nummer Assekruus van Slavenkoor en zorg mee voor een unieke sfeer! Steek ook je vlagje in de lucht als de spelers het veld betreden en bezorg hun een laatste kippenvelmoment voor de aftrap! 

Who are you!
Het stadion moet kolken! Moedig onze ploeg aan en schreeuw ze vooruit! om 14u30 schreeuwt Tribune Zuid "Who are you" en dondert het stadion "RACING!". Vanaf dan gaan we samen vol voor de drie punten!