Welke gevolgen hebben de opgelegde maatregelen van de federale overheid m.b.t het coronavirus voor KRC Genk? We bundelen ze hier voor onze supporters.

Ticketshop gesloten
De Ticketshop zal voor onbepaalde duur gesloten zijn. Supporters met een ticket voor de uitgestelde thuiswedstrijd tegen KV Mechelen, houd je ticket goed bij. Er is voorlopig nog geen duidelijkheid over een eventuele nieuwe speeldatum. We houden onze supporters hier op de hoogte over de verdere ontwikkelingen in de Jupiler Pro League.

Themacafé gesloten
Het Themacafé zal voor onbepaalde duur gesloten zijn.

Fanshop geopend met beperkte openingsuren
De KRC Genk Fanshop zal voor onbepaalde duur gesloten zijn. Je kan wel nog terecht in onze webshop. De medewerkers van de KRC Genk Fanshop zullen alle bestellingen opvolgen en versturen, houd er rekening mee dat bestellingen met vertraging geleverd kunnen worden. 

Onthaal beperkt bereikbaar
Het onthaal van KRC Genk zal vanaf woensdag 18/3 beperkt bereikbaar zijn. Je kan er telefonisch terecht van 08u30 tot 12u. Heb je vragen? Dan kan je ons ook steeds bereiken via info@krcgenk.be. We proberen op deze mailtjes zo snel mogelijk een antwoord te geven. 

Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen we onze supporters op de hoogte brengen. 

Ouder Recenter