Guido Brepoels keert terug als hoofdtrainer en technisch directeur van KRC Genk Ladies.
Hij heeft een contract getekend voor drie seizoenen.

Brepoels (58) was tijdens het seizoen 2018-2019 ook al de sportieve baas van de Genkse damesploeg. Door hem opnieuw aan te stellen wil KRC Genk Ladies haar structuur bijsturen om een vaste waarde te blijven aan de top van het Belgisch vrouwenvoetbal.

 

Guido Brepoels, hoofdtrainer en technisch directeur KRC Genk Ladies:
“Ik ben heel blij dat ik opnieuw aan de slag kan gaan bij de Genk Ladies. Ik voel aan alles dat er een mooie uitdaging klaarligt. We gaan de werking van de club naar een hoger niveau tillen, te beginnen van onderuit. Ik geloof enorm in onze jeugdwerking. KRC Genk is wat dat betreft een schitterend voorbeeld, en de samenwerking met de jeugdacademie bij de jongens loopt ook goed. Wel, er zit ook veel talent bij onze meisjes.”

 

Guido Brepoels is vanmiddag voorgesteld op de zetel van hoofdsponsor Wilms nv, in Meerhout. De specialist in de productie en verdeling van kwalitatieve rolluiken en zonwering heeft het partnership vervroegd met drie jaar verlengd. Bij Wilms nv geloven ze rotsvast in de werking van de Genkse Ladies en het vrouwenvoetbal. Ondanks de bijzondere tijden die we doormaken, ziet marketingmanager Andres Lesire de aandacht voor het vrouwenvoetbal toenemen, zeker met het oog op de voorziene TV-uitzendingen.