ma 10 aug 2020, 14:00
KRC Genk KRC Genk 3 - 2 RWDM RWDM

KRC Genk heeft in een oefenwedstrijd met 3-2 gewonnen van RWDM. De nieuwbakken ploeg uit 1B kwam voor rust 0-2 voor, maar Shawn Adewoye lukte voor rust de aansluitingstreffer met een kopbal op voorzet van Sébastien Dewaest. Voor Adewoye zijn allereerste doelpunt voor de A-ploeg.

Na de pauze, en met de inbreng van een handvol frisse beloften, zette Genk de Brusselaars weg, en uit een hele resem kansen scoorden Stephen Odey en Marouane Balouk, één van de zes 18-jarigen in het elftal van het laatste wedstrijdkwart. Nieuwe overwinning, in een alweer broeierige 34 graden.

Opstelling eerste helft
Vandevoordt, De Norre (40' Paintsil), Dewaest, Adewoye, Sierra, Kouassi, Hrošovský, Limbombe, Dwomoh, Oyen, Onuachu.

Opstelling tweede helft
Vandevoordt, Takidine, Dewaest, Adewoye, Lieliendal, Sierra (68' Lemmens), Hrošovský (68' Geusens), Limbombe (68' Cuypers), Dwomoh (68' Balouk), Paintsil, Odey.

38'      0-1
45+3'  0-2
45+5'  1-2  Adewoye
63'      2-2  Odey
82'      3-2  Balouk