Boodschap voor onze geweldige supporters:

We missen jullie gezangen.
We missen jullie onvoorwaardelijke steun.
We missen jullie liefde voor onze ploeg.

Nu zaterdag rolt de bal weer in Genk. We nemen het op tegen promovendus OH Leuven. In de Luminus Arena, zonder supporters: dat is niet hetzelfde, dat zal nooit hetzelfde zijn. Bijzonder jammer, maar in de huidige omstandigheden kan het niet anders. Het coronavirus heeft ons nog altijd in zijn greep.

Daarom doen we samen met het OSV een uitdrukkelijke oproep:

Kom niet naar de Luminus Arena. Blijf thuis. Supporter vanuit je bubbel.

Zo bescherm je anderen én jezelf. Alleen door ons aan de richtlijnen te houden, zullen we sneller weer met z’n allen naar het stadion mogen komen. We rekenen op jullie.

Jullie kunnen op ons rekenen. Je gratis verlengde abonnement blijft nog een hele tijd geldig, lees er meer over. En de spelers, die zullen er alles aan doen om de drie punten thuis te houden.

Volg live, maar vanop een afstand

Blijf ons aanvuren en schreeuw ons naar de overwinning. Ook vanop een afstand. Hoe kan je ons volgen?

  • live-score via onze app
  • exclusieve content en live-verslaggeving op onze sociale media: Facebook, Instagram en/of Twitter
  • de wedstrijd op tv, via Eleven Sports

Belangrijk, ter info: het themacafé en de fanshop zijn gesloten op wedstrijddagen.

Deel beelden van jouw bubbel via #mijnploeg #mijnbubbel

Toon weeral dat jullie de beste supporters ter wereld zijn. Blijf thuis, in je bubbel. Daar is het ongetwijfeld ook gezellig. En daar zijn we erg benieuwd naar.

Hoe ga je vanuit je bubbel voor onze favoriete ploeg supporteren? Plan je een barbecue? Kijk je samen met de kinderen? Ga je helemaal uitgedost zijn in 't blauw? Deel het met ons: post je foto's op Instagram of Facebook met de hashtags #mijnploeg #mijnbubbel. Dan staat jouw bubbel binnenkort misschien te blinken op onze kanalen ;-)