zo 16 aug 2020, 16:00
KRC Genk KRC Genk 9 - 0 Differdange 03 Differdange 03

KRC Genk heeft in een oefenduel stevig uitgehaald tegen FC Differdange, de nummer 3 van afgelopen seizoen in Luxemburg. De ploeg bestond uit spelers die tegen OH Leuven niet of - in geval van Nygren - maar kort in actie waren gekomen.

Halfweg stond het al 3-0, na goals van tieners Oyen, Nygren (op strafschop) en Limbombe. In de tweede helft kwam er nog een korf doelpunten bij, van Odey (3), Paintsil (2) en tussendoor Adewoye. Beloften Matisse Didden en Tuur Rommens mochten twintig minuten voor tijd invallen.

Niet bepaald een prettige zondagnamiddag voor de Luxemburgers, die de wedstrijd zagen als een goeie test in het zicht van hun wedstrijd in de eerste voorronde van de Europa League.

Vandevoordt, De Norre (46' Adewoye), Dewaest, Dwomoh, Paintsil, Sierra, Hrošovský, Oyen (71' Didden), Nygren (71' Rommens), Limbombe, Odey.

28'      1-0  Oyen
45'      2-0  Nygren (pen)
45+2'  3-0  Limbombe
55'      4-0  Odey
63'      5-0  Adewoye
67'      6-0  Odey
82'      7-0  Paintsil
87'      8-0  Odey
90+3'  9-0  Paintsil