Eén club, één bier, één Limburg: Cristal Alken en KRC Genk verlengen samenwerking

17-09-2020

Al sinds 2008 is Cristal Alken trouwe supporter van onze ploeg. En daar komt voorlopig geen verandering in, want de samenwerking tussen de twee Limburgse iconen wordt opnieuw verlengd voor 5 seizoenen.

“De samenwerking tussen Cristal Alken en KRC Genk heeft de afgelopen jaren al bewezen een schot in het doel te zijn. De komende jaren zullen we die succesformule verder uitbouwen met bijvoorbeeld de vernieuwing van het supporterscafé.”
Toon Vandamme, Manager Events & National Clients bij Alken-Maes, moederbedrijf van Cristal Alken

Supporters van Limburg

Dé link tussen onze ploeg en Cristal Alken? Limburg. Net als KRC Genk steunt Cristal Alken de waarden van de lokale gemeenschap en het Limburggevoel. Ons stadion is en blijft dan ook het grootste Cristal-café. Jan Rogiers, Marketing Manager van Cristal Alken: “We hebben een mooie promotievideo gemaakt die onze samenwerking en het gemeenschappelijke Limburggevoel mooi beschrijft. Wij kijken er alvast naar uit om samen met de supporters en een fris Cristalleke in de hand opnieuw voetbal te kijken in het stadion. Eén club. Eén bier. Eén en al passie.”

“Cristal Alken en KRC Genk? Da’s één club, één bier, één en al passie.”
Jan Rogiers, Marketing Manager van Cristal Alken

Vernieuwd supporterscafé en businesszone

Sinds dit seizoen is er ook één van de supporterscafés in het stadion volledig vernieuwd en is er ook een kersverse businesszone.

“Sinds 2008 hebben we al heel wat beleefd. En we zijn ervan overtuigd dat we samen nog heel veel mooie momenten zullen creëren.”
Stephan Poelmans, Commercieel Directeur KRC Genk

Ouder Recenter