za 03 okt 2020, 16:15
SK Beveren SK Beveren 1 - 1 KRC Genk KRC Genk

De eerste helft was er een om snel te vergeten. Maarten Vandevoordt vermeed rond het kwartier een achterstand. De thuisploeg was af en toe gevaarlijk, onze ploeg enkel met een kopballetje van Onuachu.

Na rust beterschap. Kristian Thorstvedt zorgde voor het eerste doelgevaar, en met de inbreng van Cyriel Dessers als tweede spits, veranderde het spelbeeld. Dessers dreigde zelf, maar het was (alweer) spitsbroeder Paul Onuachu die het openbrak, met een kopbal aan de eerste paal op hoekschop van Luca Oyen: 0-1. Doelpunt nummer zeven voor de topschutter, z'n zesde in vier matchen. Onze tweede uitzege van het seizoen leek binnen tot Waasland-Beveren in de laatste minuut gelijkmaakte. Teleurstellend resultaat!

Vandevoordt, Mæhle, Cuesta, Lucumí, Uronen, Kouassi, Hrošovský, Thorstvedt (55' Dessers), Ito, Onuachu, Oyen (84' Muñoz)

67'  0-1 Onuachu
96' 1-1 Vukotic

Waasland Beveren v KRC Genk : Jupiler Pro League Waasland Beveren v KRC Genk : Jupiler Pro League