Start van uniek opleidingsprogramma voor (aspirant) keeperstrainers

Aan de wieg staan van de volgende generatie topdoelmannen zoals Courtois, Casteels en anderen? Meeschrijven aan nieuwe succesverhalen in de Luminus Arena? Dat kan. Onze club pakt uit met een internationale primeur: een unieke opleiding voor de keeperstrainers van de toekomst.

Om nu al de fundamenten te leggen voor onze toekomst is het belangrijk dat dat de keeperstrainers van morgen vakkundig opgeleid worden door de keeperstrainers van nu. Of hoe nu nog onervaren maar ambitieuze trainers zomaar kunnen eindigen onder de vleugels van vakmannen zoals Guy Martens, internationaal gelauwerd voor zijn werk.

Wie maakt er kans op dit unieke opleidingsprogramma? Uiteraard is ervaring tussen de palen een vereiste, net als kennis van het Nederlands en Engels. Daarnaast moet zij/hij ook de drive hebben om met jeugd te werken en jeugdkeepers beter te maken. Extra troeven zijn analytisch vermogen en organisatorisch talent. De selectie zal gebeuren door de huidige KRC Genk-keepersstaf. De opleiding zelf start in het eerste kwartaal van 2021. Geïnteresseerd? Inschrijven kan tot en met 8 december 2020.

Stel je kandidaat via trainkeepers.krcgenk.be

“Een enorme kans voor keeperstrainers in spe om enerzijds knowhow van ons mee te krijgen en anderzijds ook hun knowhow en skills tentoon te kunnen stellen op het hoogste niveau”
Guy Martens, keeperstrainer van KRC Genk

“KRC Genk leverde de voorbije jaren enkele kleppers af die momenteel tussen de palen staan bij de grootste Europese clubs. Daaraan meewerken is een opportuniteit waarvan elke keeperstrainer droomt.”
Koen Daerden, technisch directeur KRC Genk Talent Academy