Onze selectie voor de eerste wedstrijd van 2021

05-01-2021

Een jaar geleden vertoefde KRC Genk op dit moment in Benidorm, om de batterijen op te laden voor het tweede deel van het seizoen, dat uiteindelijk vroegtijdig zou afgebroken worden. Corona is ook begin 2021 nog zeer aanwezig, en mede daardoor is er van een winterstop amper of helemaal geen sprake. Welgeteld negen dagen liggen er tussen de laatste wedstrijd van 2020, en de eerste opdracht van het nieuwe jaar. En die opdracht brengt ons naar de Oostkantons, voor het eerder uitgestelde duel met KAS Eupen.  

De wedstrijd 'am Kehrweg' is de start van een knettergekke januarimaand voor onze ploeg, met in totaal zeven duels, en de laatste vier binnen de tien dagen. Richtinggevend ook, voor het verdere verloop van de competitie, en met het oog op deelname aan play-off 1. 

Selectie is fit, fris en coronavrij

Positieve selectieproblemen voor coach John van den Brom. Hij kan rekenen op een volledig fitte selectie. Bij de coronatesten bleek alweer iedereen negatief en de feestdagen hebben bij niemand sporen achtergelaten. De wedstrijdselectie bestaat uit 21 spelers. Na het vertrek van Joakim Mæhle zijn we in blijde verwachting van de definitieve komst van de twee nieuwkomers. 

Ouder Recenter