Simen Juklerød: zomeraanwinst in wintermercato

03-02-2021

KRC Genk heeft zich voor komend seizoen alvast versterkt met Simen Juklerød. De Noorse linkerflankspeler van 26 jaar speelt sinds midden 2018 voor Antwerp, maar daar loopt zijn contract in juni af. Juklerød tekende bij ons een overeenkomst voor vier seizoenen, al gaat die dus wel pas in de zomer in. Velkommen Simen!

Met Juklerød hebben we dus al een versterking voor volgend seizoen binnen, maar onze club komt ook flink versterkt uit de wintermercato. Met talenten als Mark McKenzie en Angelo Preciado werd snel op de bal gespeeld. Zij hebben intussen al getoond dat ze een onmiddellijke meerwaarde kunnen brengen. 
Voorts is werk gemaakt van de afslanking van de kern en zo heeft de club meegewerkt aan de uitgaande transfers van vier spelers die absoluut speelminuten willen. 

Onze eigen jongeren blijven een belangrijke plaats innemen in de selectie. Met zeven zelf opgeleide spelers, van wie vijf tieners, zijn we nog altijd een positieve uitzondering aan de top van het Belgische voetbal. De wat ingekrompen kern geeft de technische staf ook de mogelijkheid om geregeld jongens uit de beloftenselectie door te schuiven en in te passen in de trainingen van het eerste elftal. 

OVERZICHT 

IN

Simen JUKLERØD   (juli 2021)
Mark McKENZIE
Angelo PRECIADO

OUT

Shawn ADEWOYE
Joakim MÆHLE
Mats MØLLER DÆHLI
Rubin SEIGERS
Elias SIERRA

 

Ouder Recenter