Ongewijzigde selectie voor herkansing in Oostende

16-02-2021

Tweede poging met bestemming Oostende. Na de jammerlijke afgelasting van zaterdag zetten we morgen opnieuw koers richting Kust. Aangezien de temperatuur vannacht niet onder de 6 graden zakt en we als dagtemperatuur zowat 11 graden mogen verwachten, zou het de greenkeepers van KVO moeten lukken om het terrein deze keer wél perfect bespeelbaar te krijgen... Alle gekheid op een stokje: goed dat er weer normaal gevoetbald zal kunnen worden. 

Welke gevolgen het uitstel van zaterdag heeft op de wedstrijd van morgen, zal moeten blijken. De resultaten van de ploegen in de buurt van ons in het klassement maken het duel zo mogelijk nog belangrijker. We kunnen alweer een uitstekende zaak doen, maar de ploeg van Alexander Blessin zal met dezelfde gedachte aan de aftrap komen. Onze kern heeft na de gewonnen bekerderby wat extra rust gekregen. Het hernieuwde vertrouwen is intact.  

De voltallige spelersgroep, staf en entourage heeft vanmorgen een extra coronatest ondergaan. Behoudens een onverwachte tegenslag blijft de selectie wat ze zaterdag was. 

 

Ouder Recenter