Heb je zeep, shampoo, douchegel, tandpasta, body lotion … op overschot? Kom op woensdag 14 of vrijdag 16 april tussen 15.00 en 19.00 uur naar de Luminus Arena en doneer drie hygiëneproducten aan Vincentius. Jouw kleine gebaar betekent voor honderden Limburgse gezinnen in armoede een wezenlijk verschil. Bovendien maak je kans op een mooie prijs.

Met KRC Genk steunen we Vincentius al jaren. Deze organisatie zet zich in voor mensen in armoede en kinderen in kansarmoede door hen te helpen in het aanreiken van basisbehoeften zoals voeding, kleding, huisvesting … Tijdens de coronacrisis is de nood aan hygiëneproducten acuut geworden bij deze personen.

Daarom doen we deze warme oproep aan al onze warme supporters. Schenk shampoo, tandpasta, zeep, body lotion en andere hygiëneproducten aan Vincentius en help zo mensen in nood.

Waar en wanneer?

Aan de zuidkant van ons stadion (in de buurt van onze fanshop) kan je met je auto jouw pakketje met drie hygiëneproducten afleveren. Volgens het drive in-principe en dus helemaal coronaproof. Dat kan op volgende momenten:

  • Woensdag 14 april van 15.00 tot 19.00 uur
  • Vrijdag 16 april van 15.00 uur tot 19.00 uur
Win een unieke ervaring

Als dank voor je hulp doen wij vanuit KRC Genk graag iets terug. De eerste 250 donateurs ontvangen een kaartje waarmee je kans maakt op een unieke ervaring: vier seats inclusief een diner voor een wedstrijd in het seizoen ’21 – ’22

Tot woensdag en/of vrijdag!