Onze esporters verdedigen onze nationale FIFA-trots

22-04-2021

Gilles Bernard én Abdullah Waiss zijn geselecteerd voor de eDevils en spelen donderdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland. Extra speciaal voor Abdullah, want hij is zo voor de eerste keer Rode Duivel.

Donderdag spelen Gilles en Abdullah in een best of 5 format tegen de eLions uit Engeland. Ze spelen zeker twee wedstrijden, en de eventueel vijfde en beslissende partij wordt bepaald op basis van loting.

Nieuwe eDevil Abdullah Waiss

De oproep van Abdullah is een mooie bekroning voor zijn ontwikkeling het afgelopen jaar. Momenteel zet hij met de 127ste plaats op de Europese ranking een goede prestatie neer die dus niet onopgemerkt is gebleven.

"Voor mij is het een droom die uitkomt! Ik heb er hard voor gewerkt maar sinds ik de oproep heb gekregen kan ik nergens anders meer aan denken. Ik kan niet wachten tot de eerste match begint!"
Abdullah Waiss

Engeland niet onderschatten

De eLions zullen aantreden in hun sterkste formatie met vier spelers waaronder de nummer 1 en 23 op de Europese ranking. Onze Genkies zullen op hun best moeten zijn om een goed resultaat neer te zetten.

’’Engeland is een van de sterkste landen op het gebied van FIFA dit jaar. Het zal niet makkelijk zijn maar we gaan ons uiterste best doen om een goed resultaat neer te zetten.’’
Gilles Bernard

Je kan de eDevils donderdagavond aanmoedigen door vanaf 17.00 uur het Twitch-kanaal van Gilles en het Twitch-kanaal van Abdullah te bekijken.

Ouder Recenter