Corona of geen corona, bij KRC Genk kijken we vooruit. Om klaar te zijn voor de toekomstige uitdagingen. Én vooral om onze supporters, business partners, seathouders … beter van dienst te kunnen zijn. Daarom blijven we ons ontwikkelen, zelfs in deze atypische tijden.

Afgelopen jaar hebben we ons al significant versterkt op verschillende vlakken. We starten nu ook de zoektocht naar geschikte kandidaten voor de volgende twee vacatures. Waar wacht je op? Solliciteer en verbaas ons.

Medewerker Facility

Je bent als rechterhand van de Facility Manager mee verantwoordelijk voor alle faciliteiten van de club, met uitzondering van de velden. Je zorgt voor ondersteuning in projecten m.b.t. het organiseren, uitvoeren, optimaliseren en automatiseren van de verschillende technische installaties. Heb jij een brede technische interesse en hands-on-mentaliteit? Dan ben je dé Facility medewerker die we willen ontmoeten.

Medewerker Groendienst

Je bent samen met je collega’s van de Groendienst verantwoordelijk voor het onderhouden van het groen op de site van KRC Genk. Daarnaast zorg je voor het onderhoud van de velden en de omgeving van het stadion en voer je taken uit zoals maaien, prikken, beregenen, snoeien en bemesten. Heb je een basiskennis van groen, onderhoudstechnieken, bemestingsschema’s …? Dan ben je dé groendienst medewerker die we willen ontmoeten.

Solliciteer en verbaas ons

Waar wacht je op? De uitgebreide vacatures vind je terug op ITZU. Verstuur je cv en motivatiebrief naar tom.janssen@itzuselect.eu. Meer info via 011 28 00 50.