Onze club heeft een overeenkomst bereikt met Deportivo La Coruña over de komst van Mujaid Sadick Aliu (21). De Spaanse verdediger van Nigeriaanse en Ghanese origine heeft vandaag zijn medische tests afgelegd en nadien een contract ondertekend voor de komende vier seizoenen. 

Sadick is geboren in Logroño, in het noordoosten van Spanje. Hij heeft een Nigeriaanse vader en een Ghanese moeder. Hij heeft de Spaanse en Nigeriaanse nationaliteit, maar vertegenwoordigde Spanje al bij de nationale U18 en U19. In maart werd hij 21. Vijf jaar geleden kwam hij in de jeugdcategorieën van Deportivo terecht. Twee jaar later liet toenmalig trainer Clarence Seedorf hem debuteren in de Primera División. Sadick bleef Depor de voorbije woelige seizoenen trouw en ontwikkelde zich bij de traditieclub tot een sterke moderne centrale verdediger.

"Mujaid is klaar voor een stap hogerop. Wij geloven dat hij een mooie toekomst voor zich heeft. Hij is jong en sterk, erg snel en onverzettelijk als verdediger. Ons programma volgend seizoen zal met Europees voetbal erbij een stuk gevulder worden. En dus hebben wij nood aan een iets bredere selectie. Mujaid geeft ons achterin extra opties."
Dimitri de Condé, technisch directeur

We kijken ernaar uit om Mujaid in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de spelersgroep te kunnen verwelkomen!