ma 19 jul 2021, 12:00
KRC Genk KRC Genk 5 - 2 MVV MVV

Leuke oefenwedstrijd tegen de Nederlandse buren van MVV. Gerardo Arteaga maakte zijn eerste wedstrijdminuten vol sinds zijn terugkeer uit Mexico afgelopen donderdagavond. Ook Patrik Hrošovský speelde de eerste helft. Patrik was gelegenheidskapitein. Van de spelers die zaterdag in actie kwamen in de wedstrijd om de Supercup stonden ook Cyriel Dessers en Joseph Paintsil aan de aftrap. Dessers maakte op penalty een eerste achterstand ongedaan. Op slag van rust kwam MVV 1-2 voor, maar opnieuw Dessers rondde in het begin van de tweede helft een goeie aanval af. Nog mooier werden de doelpunten die daarop volgden, telkens na collectieve acties, van eerst Luca Oyen en daarna nog van Kelvin John en Sekou Diawara. De jonge garde maakte een goeie beurt. Eindstand 5-2.

Leysen, Beerten, Didden, Et Taïbi (60’ Coomans), Arteaga (46’ Rommens), Hrošovský (46’ Swerts), Geusens, Oyen, Limbombe, Dessers (60’ Diawara), Paintsil (60’ John)