Vuur jij ons aan op weg naar de UEFA Champions League? Op 3 augustus om 20.00 uur nemen we het in de derde voorronde op tegen Sjachtar Donetsk.

Voor deze wedstrijd zijn we nog altijd gebonden aan de heersende corona-maatregelen. Dat betekent dat we helaas maar een derde van ons stadion mogen vullen. Abonnees krijgen voorrang om de beschikbare plaatsen in te nemen. Tickets kopen kan vanaf donderdag 22 juli 2021 om 10.00 uur, zowel online als in onze ticketshop.

Voorrang voor abonnees: koop tickets vanaf donderdag 10.00 uur

Als abonnee krijg je voorrang om deze wedstrijd bij te wonen tot en met 29 juli 23.59 uur. Je kan vanaf donderdag 22 juli 10.00 uur een ticket aankopen via ons online ticketingsysteem of in de ticketshop. Wees snel, want we werken volgens het first come, first served-principe. Hierdoor hebben alle abonnees evenveel kans op een plaats in het stadion.

Koop je tickets

Ticketprijzen
 • 25 euro aan de lange zijde (kinderen -12 jaar: 12,5 euro)
 • 20 euro achter de doelen (kinderen -12 jaar: 10 euro)
 
 
 
 

 

We hebben de nodige maatregelen getroffen om problemen met de wachtrij, zoals bij de ticketverkoop voor KRC Genk – KV Oostende, te vermijden. Toch nog problemen? Gelieve ons te mailen en niet te telefoneren. E-mails worden chronologisch en zo snel mogelijk behandeld.

Grotere bubbels = meer supporters

We willen zoveel mogelijk supporters in ons stadion ontvangen. Om het maximale te halen uit onze beperkte capaciteit, moedigen we iedereen aan om in zo groot mogelijke bubbels (maximum van 8 personen) in te schrijven!

Je inschrijven voor een wedstrijd gebeurt zo:

 • Je kiest een bubbelverantwoordelijke die de reservering van de e-tickets voor haar/zijn rekening neemt.
 • Je kan je plaats online reserveren of langskomen in onze ticketshop (bekijk de openingsuren). Zoals gezegd: snel zijn, is de boodschap. We adviseren je daarom de e-tickets online te reserveren.
 • De bubbelverantwoordelijke verzamelt de abonnementsgegevens van de andere abonneehouders uit de bubbel. Deze gegevens zijn nodig om e-tickets aan te kopen: namen, voornamen én cashless id-nummers (witte nummer op abonnement).
 • Bij het aanmelden in ons ticketingsysteem selecteer je de wedstrijd KRC Genk – Sjachtar Donetsk.
 • Je kiest een van de vier compartimenten in ons stadion. Je zal niet kunnen plaatsnemen op je vertrouwde abonnementsplaats.
 • Na betaling worden de tickets - met extra informatie - verzonden naar je bubbelverantwoordelijke (de abonnee die de bestelling plaatste).
 • Neem onze tutorial door: stap voor stap uitgelegd hoe jij tickets voor jouw bubbel online kan bestellen.
Opgelet
 • Je eigen abonnement is niet bruikbaar om binnen te geraken voor deze wedstrijd. Enkel met een e-ticket raak je het stadion binnen.
 • Samen zetten we corona buitenspel. Onze hoofdprioriteit is om het voor iedereen 100% veilig te maken. Daarvoor rekenen we ook op jouw verantwoordelijkheid. Voor deze wedstijd is een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test niet vereist. 
 • Deze regeling geldt volgens de huidige richtlijnen van de overheid. De coronacrisis is onvoorspelbaar. Moesten de richtlijnen wijzigen, zijn ook wij genoodzaakt aanpassingen te doen. Natuurlijk kan je rekenen op een compensatie moesten de wedstrijden niet of zonder publiek plaatsvinden.

Heb je nog vragen? Neem contact op via tickets@krcgenk.be.