Opnieuw succes voor een Genkse international. Mark McKenzie heeft het goeie voorbeeld van zijn ploegmaats gevolgd. Hij stond de hele wedstrijd op het veld met de Amerikaanse ploeg - het 'United States Men's National Soccer Team', afgekort USMNT - in de wedstrijd in Honduras.

De VS wonnen met 1-4 na wat lange tijd een moeilijke avond was. Honduras was voor de rust op voorsprong gekomen, en had kansen op meer. McKenzie stond links centraal in de defensie en had samen met zijn ploegmaats flink wat werk. De Amerikanen scoorden vroeg in de tweede helft tegen. Een kwartier voor het eind werd het 1-2 en in de slotminuten stortte Honduras helemaal in.

Belangrijke uitzege die de VS op de derde plaats brengt van de finaleronde van de CONCACAF-kwalificatie met acht landen. De VS tellen nu 5 op 9. De eerste drie in de eindstand plaatsen zich rechtstreeks voor de eindronde van het WK in Qatar.

Voor Mark McKenzie was het de zevende interland voor het USMNT.