In C-mine hebben we onze nieuwe kidsclub gelanceerd. Daarvoor riepen we de hulp in van 11 straffe kinderen. Na een spannende zoektocht boordevol raadsels en opdrachten vonden ze de blauwe steen, waarop de naam GENKIDS en twee superheldjes onthuld werden. In ruil voor hun hulp kregen de kinderen elk een abonnement voor het leven bij KRC Genk: een elftal aan nieuwe supporters

GENKIDS is er voor onze jongste supporters, meer bepaald voor kinderen tot en met 12 jaar. Binnen de kidsclub staan de talenten, oftewel de superkrachten, van elk kind centraal. Via exclusieve events en unieke activiteiten ontdekken en stimuleren de leden hun talenten. Een recent voorbeeld: de Klas van Carel, waarbij voetballer Carel Eiting zes kinderen opwarmde voor de eerste schooldag.

Naast events en activiteiten zal GENKIDS ook inzetten op content. Hierin wordt het verhaal verteld van Pit en Pep, twee superheldjes die uit de schaduw van Genkie (mascotte van KRC Genk) treden. Dankzij blauwe steentjes beschikken ze over een veelheid aan superkrachten die heel erg gelijkaardig zijn aan de eigenschappen van de KRC Genk-spelers. Door middel van content zoals video’s, audioboeken en meer zullen de kinderen Pit en Pep beter leren kennen.

Bij een nieuwe kidsclub, hoort ook een nieuwe website. Op de hoogte blijven over GENKIDS? Surf naar genkids.be.

“Met GENKIDS richten we ons op de nieuwe generatie supporters, kinderen tot en met 12 jaar. Met dit concept spelen we in op de leefwereld van kinderen over verschillende leeftijden heen. Zelfontwikkeling staat centraal, in combinatie met de nodige portie fun en avontuur. De bedoeling: nog meer KRC Genk-supporters voor het leven creëren”
Sara Blondeel, coordinator GENKIDS