Iedereen welkom met een Covid Safe Ticket én mondmasker

Om je binnen te mogen laten volgens het nieuwe protocol, moet je bewijzen dat je Covid Safe bent (behalve kinderen onder 12 jaar) én een mondmasker dragen. Dat doe je aan de hand van een COVID-certificaat: via de QR-code in de CovidSafeBE-app of via het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid. Hoe werkt het? Je leest het hier.

Breng zeker mee:

Het dragen van een mondmasker is verplicht, van bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes, vanaf de leeftijd van 6 jaar. 

Bij de vorige thuiswedstrijden konden onze supporters zich aan een voordelig tarief laten testen via onze club. Sinds oktober bieden we geen testing meer aan.

Nog geen ticket? 

De ticketverkoop loopt tot en met woensdagavond 15 december. Ook donderdag, op wedstrijddag zelf zullen de loketten open zijn.

KOOP TICKET(S)

Fanzone, horeca, kiosken en Themacafé zijn gesloten

Door de verstrengde coronamaatregelen van de overheid en Pro League zal onze fanzone niet geopend zijn. Ook alle horeca-activiteiten binnen en buiten het stadion blijven toe. Er zal dus geen eten en/of drinken te verkrijgen zijn. Ook het Themacafé is gesloten. 

Kom op tijd

Ondanks de maatregelen raden we aan toch op tijd te komen. Zo kunnen lange wachtrijen aan de CST-controleposten en ingangen vermeden worden en kan je vlot je plaats innemen. Bij aankomst in het stadion blijft het dragen van een mondmasker verplicht.

Handige links