2021 was een bijzonder jaar. Historisch, zonder meer. Onze vijfde beker, de strafste play-offs en ei zo na de titel. Naast collectief succes, waren er ook individueel straffe prestaties. Paul Onuachu werd afgetekend topscorer, werd derde in de Gouden Schoen en won Profvoetballer van het Jaar. Bryan Heynen, sinds zijn zesde een Genkie, werd kapitein van onze ploeg en tekende bij tot 2026. Onze spelers waren meer dan eens onnavolgbaar, zelfs tegen de Engelse topper West Ham. Te veel mooie momenten om op te sommen.

2021 was een bijzonder jaar. Een jaar waar we onze supporters veel te vaak hebben moeten missen. Een jaar waar we onze supporters niet altijd de beleving konden bieden die ze verdienen. Ook 2022 start helaas met voetbal zonder publiek. We hopen met zijn allen dat dat van korte duur is.

In de tussentijd werken wij keihard verder. Onze spelers en staf om sportief opnieuw hoge ogen te gooien. Onze medewerkers en vrijwilligers om voetbal in optimale omstandigheden te organiseren. Zodat jullie, onze supporters, weer volledig achter onze ploeg kunnen staan. En we samen in 2022 weer boven onszelf uitstijgen.  

Op onze grond
We RISE ABOVE