We mogen weer!

We verwelkomen jullie massaal terug in de Cegeka Arena. Als thuissupporter én als uitsupporter. Om samen terug die typische voetbalsfeer te creëren en samen mooie momenten mee te maken. Om de overwinningen te vieren en de nederlagen samen te verwerken. Euforisch of ontgoocheld, maar altijd respectvol.

Fanzone, horeca, kiosken en Themacafé zijn weer open

Onze fanzone zal geopend zijn vanaf 13.30 uur met dj en livemuziek van Glenn Claes. Kom eindelijk terug genieten van echte voetbalsfeer: mét fans, zonder mondmaskers, consumpties in de tribunes, gesprekken aan de toog ... Om dat te vieren, is het een uur voor de wedstrijd (tussen 15.00 uur en 16.00 uur) happy hour met drank (bier, fris, water, koffie en soep) aan halve prijs!

Na de wedstrijd verwekomen we je graag in ons vernieuwde MijnCafé (kiosk 1.11). Hier kan je terecht voor een sfeervol drankje met DJ en livemuziek.

Iedereen welkom in onze fanzone met een COVID Safe Ticket (van je booster)

Om je binnen te mogen laten, moet je wel nog altijd bewijzen dat je Covid Safe bent dit met een geldig certificaat (QR-code van je boostercertificaat). Zorg dus zeker dat je via de CovidSafeBE-app of het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid je nieuwste certificaat opgevraagd hebt (vanaf 12 jaar).

Breng zeker mee:

Geen abonnee? Koop tickets

KOOP TICKETS

Tickets zijn te koop aan de loketten zondag vanaf 14.00 uur Dit langs de zuidkant van het stadion naast het Themacafé. Let op: enkel bereikbaar met Covid Safe Ticket.

Kom op tijd

De werken aan de op- en afritten van het complex N76 Torenlaan x M. Habetslaan (omgeving Zwartberg Industrie en KRC Genk) zijn afgelopen. Er wordt dus geen hinder verwacht. Om een vlotte doorgang naar de fanzone te bekomen, raden we aan toch op tijd te komen. Zo kunnen lange wachtrijen aan de CST-controleposten en ingangen vermeden worden en kan je vlot je plaats innemen. 

Let op: op de Hoevenzavellaan mag je vanaf nu maximum 50 km/u (i.p.v. 70 km/u) rijden. 

Handige links