Voetbal op maandag, de Leuvense U21 kwam op bezoek. Onze jonge Genkies trokken ook vandaag aan het langste eind, de Leuvenaars keerden huiswaarts met een 4-1-pandoering rond de oren.

Al na enkele minuten was het voetballen vanop een roze wolk voor ons team. Kelvin John maakte er al na twee minuten 1-0 van, op aangeven van spits Németh. Amper vier minuten later brak de Tanzaniaan opnieuw door en opnieuw werkte hij feilloos af, 2-0 na amper zes minuten. OHL leek toen al uitgeteld. Ons team gaf bitter weinig weg en bleef voor de aanval kiezen, de kansen leverden uiteindelijk geen doelpunt meer op voor de pauze.

Na de pauze was het echter alweer snel prijs. Aanvoerder Rommens leverde in bij Abid, die maakte er koeltjes 3-0 van. De bezoekers toonden zich nog eventjes strijdvaardig en wisten zo de eerredder te scoren via Shkurti maar het was uiteindelijk invaller Mika Godts die de 4-1-eindstand vastlegde.

Opnieuw een zege, nog steeds ongeslagen dit seizoen en nu ook opnieuw leider in het klassement. Onze beloften verdienen alle lof!