Onze laatste thuiswedstrijd met jou erbij?

Met de winst tegen Charleroi nog fris in het hoofd, bereiden we ons al voor op de komst van KAA Gent deze zondag 15 mei om 16.00 uur. Met 10 op 12 in deze Play-offs en 16 op 18 in onze laatste zes wedstrijden, hebben we een sterke reeks neergezet. Ben jij erbij om onze ploeg aan te vuren?

FANZONE

Kom genieten van de zondagse lentezon in onze sfeervolle fanzone vanaf 13.30 uur met muziek van Super Shake. Ook voor onze jongste fans is er speelplezier verzekerd met een geweldig GENKIDS-fandorp vanaf 13.30 uur langs de zuidkant van ons stadion. 

Neem op tijd je plaats in voor de huldiging van onze U18 voor het behalen van de kampioenstitel. Naar jaarlijkse gewoonte zal ook de 'Gouden schoen' uitreiking van het OSV plaatsvinden.

Onze aftrap wordt gegeven door wedstrijdpartner Federale Verzekering, geflankeerd door onze eigen Pierre Denier. Hij werkt namelijk zijn laatste thuiswedstrijd in functie af. Om hem een passend officieel afscheid te bezorgen, zoals dat hoort bij het afscheid van een clubicoon, zullen wij op de fandag van 16 juli (noteer het al in je agenda!) grondig uitpakken met de nodige initiatieven. We informeren jullie hier nog tijdig over.

Je voetbalavond goed afsluiten? Het MIJN CAFÉ is geopen vanaf 17.45 uur met livemuziek van Troubadours. 

 

NOG GEEN TICKET VOOR DEZE WEDSTRIJD?

Koop je ticket nu online of zak op wedstrijddag af naar de ticketlokketten aan de zuidkant van het stadion. Deze zijn vanaf 14.00 uur geopend. 

 

GENKIDS HIGH FIVE LANE

De GENKIDS HIGH FIVE LANE zal opnieuw geopend zijn. Hier kunnen GENKIDS na het fluitsignaal terecht om vanop de eerste rij onze spelers begroeten. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt.