Op de foto van links naar rechts: Peter Croonen (Voorzitter KRC Genk), Louis Kemps (Co-Founder ITZU), Davy Vanhaen (Commercieel Directeur KRC Genk), Erik Gerits (Algemeen Directeur KRC Genk), Stephan Poelmans (Strategic Partnership Manager), Luc Lormans (Co-founder ITZU) & Koen Janssen (Co-Founder ITZU).

KRC Genk en ITZU verlengen het shirtpartnership tot 2025. Dé strategische talentpartner werd in 2018 aangesloten als nieuwe shirtpartner, met een prominente plek boven de Nike-swoosh op de borst. Daar zal ook de komende 3 seizoenen het logo, met de specifieke vergezellende ITZU-vlinder, haar plek behouden.

“Bij ITZU geloven we en investeren we in de talenten van mensen om zo individuen en organisaties te laten groeien”, aldus Luc Lormans CEO van ITZU. “Alle talenten kansen geven in de maatschappij en op de werkvloer is de bestaansreden van ITZU. Want it’s you we care about. Dit credo sluit natuurlijk volledig aan bij de mooie en diverse club die KRC Genk is.  Zowel KRC Genk als ITZU halen door training talent naar boven in medewerkers en spelers. Verder delen we met KRC Genk onze Limburgse roots en onze internationale ambities. Net zoals KRC Genk wil ook ITZU scoren in Europa. We zijn dan ook erg fier dat we ons structureel partnership verlengen om samen te groeien en verder te timmeren aan een nog mooiere toekomst”, besluit Luc Lormans.

 

“We zijn zeer verheugd dat we het partnership met ITZU met 3 seizoenen verlengen. Het bedrijf is rotsvast overtuigd van het geloven in talenten en het ontginnen van potentieel in mensen. Dezelfde visie zit diepgeworteld in het DNA van onze club. Van onze internationaal gerenommeerde jeugdopleiding over de A-kern tot onze initiatieven richting supporters, business community én de maatschappij.”, zegt Davy Vanhaen, Commercieel Directeur KRC Genk

We vinden elkaar echter niet alleen in die waarden en dat geloof, maar ook in de veruitwendiging ervan in gezamenlijke initiatieven. Onze zoektocht naar de eerste Chief Cleaning Officer in het Belgische voetbal, toen corona nog maar net de neus aan het venster stak, leverde bijvoorbeeld twee (inter)nationale persgolven op. We dragen dus graag op verschillende manieren bij aan de groeiambities van ITZU.”

Over ITZU

ITZU is een volledig ontzorgende, strategische talent partner in HR en Facility voor zowel particulieren als bedrijven. De ITZU HR-diensten zitten vervat in Itzu Select (werving & selectie), Itzu Jobs (uitzendkantoor), Itzu Career (assessment & development centers, outplacement en loopbaanbegeleiding), Itzu Project Sourcing (outsourcing van HR profielen), Itzu Foreign (rekrutering in Polen, Portugal, Estland, Letland, Litouwen,….) en Itzu Training (strategische opleidingspartner).

De facilitaire diensten zitten bij deelbedrijven Itzu Home (dienstenchequebedrijf), Itzu Cleaning & Itzu Facility (schoonmaak- en facilitaire diensten) en Itzu Technics (outsourcing van technische profielen & klusjesdienst). In 2021 behaalde ITZU met 2.400 medewerkers 132 miljoen euro omzet.