Op de foto: Roland Maes (CEO, CEO’s 4 Climate), Natasja De Tollenaere (HR, PR en Eventmanager CEO’s 4 Climate), Tom Lauwens (Sales Manager KRC Genk)

Het logo van CEO’s 4 Climate strijkt de komende 3 seizoenen neer op de shirts van KRC Genk.

De organisatie brengt een netwerk van klimaatbewuste ondernemers samen om vervolgens duurzame oplossingen in het brede spectrum van klimaatissues te ontwikkelen. Na een razendsnelle opstart heeft CEO’s 4 Climate stevige toekomstambities en het partnership met KRC Genk zal hier een ondersteunende factor in spelen. Beide partijen hebben vandaag hun handtekening gezet onder een duurzaam partnership, net op tijd voor de start van het nieuwe seizoen. De integratie op het shirt zal dan ook vanaf de eerste wedstrijd, aanstaande zondag in en tegen Club Brugge, plaatsvinden.

“Met de nodige fierheid verwelkomen we vandaag CEO's 4 Climate als nieuwe shirtpartner van onze club. We zetten enerzijds in op merkbekendheid. Daarnaast willen we ook in onze business community nog meer bewustwording creëren en partners verenigen om klimaatbewust te ondernemen. Een topic dat vandaag de dag niet meer weg te denken is uit onze samenleving. Ik kijk alvast uit om van dit partnership een waar succes te maken en zo samen een steentje bij te dragen aan een klimaatvriendelijker ondernemerslandschap.”, sluit Tom Lauwens, Sales Manager KRC Genk aan.

Roland Maes (CEO, CEO’s 4 Climate): “Bij CEO’s 4 Climate streven we naar duurzame klimaatoplossingen, met en door ondernemers. En in die uitdagende materie hebben we nood aan experts en vakmanschap, aan doeners en aan gamechangers. Uitdagingen omvormen tot opportuniteiten. Dat vonden we ook terug in de mentaliteit van deze club én bij uitbreiding in deze regio. Daarom kiezen we, vanuit Waregem, zeer bewust voor het partnership met KRC Genk. Helemaal klaar om samen de doelen na te jagen!”

CEO’s 4 Climate heeft een duidelijke missie in duurzaam ondernemen. KRC Genk nam reeds meerdere initiatieven op vlak van duurzaam ondernemen en dat krijgt nu een verlengstuk door deze geweldige organisatie op het niveau van shirtpartner te kunnen betrekken. De match in kernwaarden van beide partijen én het platform dat we als club bieden in functie van hun bedrijfsdoelstellingen gaf de doorslag in het aangaan van het partnership.”, zegt Elke Lemmens, Sportmarketeer KRC Genk.

Ter info: supporters die reeds een wedstrijdshirt kochten kunnen dit, indien gewenst, op een later tijdstip kosteloos laten bedrukken in de Fanshop. Wanneer de bedrukking van start gaat, zal tijdig gecommuniceerd worden via onze kanalen.

Over CEO’s 4 Climate

CEO's 4 Climate is een netwerk van klimaatbewuste ondernemers die met hun bedrijf willen inzetten op een duurzame toekomst. We informeren, inspireren en zetten aan tot actie om elk aspect (mobiliteit, gebouwen, energie, ...) van de middelgrote KMO te verduurzamen. Via onze Climate Cafés, Themasessies en andere events brengen we gelijkgezinde ondernemers samen om de duurzame transitie te versnellen.