Zondag 31 juli om 13.30 uur is het zover: de eerste topper, thuis tegen Standard. Kom genieten van echte voetbalsfeer onder een stralende zon, zowel in de vernieuwde fanzone buiten het stadion als gedurende de 90 minuten tegen de Luikse buren.

De eerste thuiswedstrijd, wees erbij!

Onze jongens hebben in Brugge bewezen dat ze klaar zijn voor de strijd. Jij ook? Wees er tijdig bij en ontdek onze fanzone.

FANZONE

Vanaf 10.30 uur kan je terecht in onze vernieuwde fanzone. Geniet buiten van het mooie weer aan de tal van gezellige tafeltjes met een fris pintje en een hapje. Om 11.30 uur kan je opwarmen voor de wedstrijd met livemuziek van Glenn Claes. 

Ook na de wedstrijd, sfeer verzekerd. We sluiten de voetbalnamiddag af in onze fanzone met onze DJ.

Let op: betalen in onze fanzone en stadion verloopt nog steeds volledig cashless

PARKEREN

Heb je een geldige parkingkaart voor seizoen 22-23, vergeet deze dan zeker niet mee te brengen. Op alle parkings zal er opnieuw gecontroleerd worden.

Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion.

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn voor onze eerste thuiswedstrijd? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal en vanaf 10.00 uur aan de loketten. 

Onze spelers zijn er klaar voor, en nu onze supporters ook. Samen maken we er een geweldige wedstrijd van.