Op zaterdag 6 augustus is KAS Eupen te gast in de Cegeka Arena. Een strijd tussen twee ploegen die de vorige speeldag de smaakmakers waren van de competitie.

Tweede thuiswedstrijd op rij én op zaterdagavond. Mis hem niet! 

Met de spektakelwedstrijd tegen Standard nog vers in het geheugen, maakt onze ploeg zich al klaar voor de komst van Eupen. Jij ook?

FANZONE

Vanaf 13.00 uur kan je terecht in onze fanzone voor een hapje en een drankje. Om 14.00 uur kan je genieten van een live optreden van Acoustic Delight. Ook na de wedstrijd, sfeer verzekerd. Onze avond afsluiten doen we met een DJ in de nieuwe fan-tent. Allen daarheen! Wie weet kom je wel een van onze spelers tegen. ;) 

Let op: betalen in onze fanzone en stadion verloopt nog steeds volledig cashless

PARKEREN

Heb je een geldige parkingkaart voor seizoen 22-23, vergeet deze dan zeker niet mee te brengen! Op alle parkings zal er opnieuw gecontroleerd worden. 

Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion.

Kom je met de fiets? Volg de signalisatie richting onze bewaakte fietsenparking. Deze bevindt zich onder de tribune langs het B-plein. Geef je fiets af, ontvang een nummertje en geniet zonder zorgen van de wedstrijd.

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal en vanaf 13.00 uur aan de loketten. De ticketshop zelf is open vanaf 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. 

GENKIDS

Ook dit seizoen, kunnen onze kleinste supporters leuke prijzen winnen! Want wanneer onze A-kern na 45 minuten gaat rusten, is het tijd voor onze GENKIDS om in actie te komen en mee te spelen met de GENKIDS-GAME. Zorg er dus zeker voor dat je tijdens de rust een smartphone bij de hand hebt. 

Speel mee

Allemaal samen achter onze #mijnploeg. Tot zaterdag!