Speeldag 9 met KAA Gent op bezoek. Kunnen we plaats twee in het klassement vasthouden? De afgelopen thuiswedstrijden was de sfeer alvast geweldig. Wees er zondag dan ook tijdig bij en mis het jeugddefilé van onze Ladies en jeugdploegjes voor de aftrap van de wedstrijd niet.

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal, in onze ticketshop en vanaf 11.30 uur aan de loketten. 

FANZONE

Vanaf 11.00 uur verwelkomt onze DJ je in onze Fanzone. Opwarmen voor de wedstrijd kan met lekkere stokskes van Si Arrosticini. 

Na de wedstrijd zal Glenn Claes voor een feestje zorgen in de fanzone-tent. 

Let op: betalen in onze fanzone en stadion verloopt nog steeds volledig cashless

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion.

Kom je met de fiets? Volg de signalisatie richting onze bewaakte fietsenparking. Deze bevindt zich onder de tribune langs het B-plein. Geef je fiets af, ontvang een nummertje en geniet zonder zorgen van de wedstrijd.