Vrijdagavondvoetbal met Charleroi op bezoek, aftrap om 20.45 uur. De Cegeka Arena zit (bijna) volgepakt voor onze laatste thuiswedstrijd van 2022.  Samen maken we er een legendarische avond van!

SUPPORTERSOPROEP

Iedereen in feeststemming want onze #mijnploeg is nu al herfstkampioen. Dat mogen we vieren! Daarom doen wij een oproep om tijdens de opwarming te zorgen voor een daverende Cegeka Arena! Neem tijdig je plaats in want om 20.30 uur zorgt onze stadion-DJ voor de gepaste muziek met het nummer Slavenkoor. Smeer je keel, haal die blauwe sjaal van onder het stof en zorg dat je erbij bent! Samen zwaaien en zingen we onze ploeg naar een nieuwe overwinning.

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal, in onze ticketshop (vrijdag open tot 13.00 uur) en vanaf 18.45 uur aan de loketten. 

FANZONE

Onze DJ verwelkomt je vanaf 18.00 uur in de tent waarna Time Travellers je van 18.45 uur tot 20.15 uur helemaal klaarstomen voor de wedstrijd. Ook nadien zal de tent op stelten staan dankzij rock-/ambianceband Clochards Deluxe. Zak dus zeker af naar onze Cegeka Arena en proef van de lekkere stokjes van Si Arrosticini én halve liters Cristal aan €4

Betalen in onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless!

Inzamelactie Vincentius

Heb jij thuis nog speelgoed liggen dat stof vangt? Breng voor de wedstrijd tegen Charleroi jouw overtollige puzzels, gezelschapsspellen, strips en kleur-/kinderboeken binnen ten voordele van Vincentius. Vanaf 18.45 uur (KRC Genk – Charleroi) kan je terecht bij de voorziene inzamelpunten rond onze Cegeka Arena:

  • Hoofdingang
  • Fandorp
  • Ingang indoorhal
  • Ingang parking rood

Meer info

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

Samen gaan we voor het laatste kippenvelmoment van 2022 in onze Cegeka Arena. Let's go out with a (blue) bang.