Het is weer tijd voor een zondagse topper: KRC Genk - Club Brugge, om 13.30 uur. Meteen onze eerste wedstrijd van 2023. Genkies, zijn jullie klaar om het nieuwe jaar goed te starten in een sfeervolle en volgepakte Cegeka Arena? Samen kleuren we het stadion volledig blauw wit met de hiervoor voorziene vlaggetjes die je zal terugvinden op jouw plaats.

Na de wedstrijd kunnen deze vlaggetjes in specifiek daarvoor bestemde containers worden gedeponeerd. 

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn nog online beschikbaar via het online portaal en in onze ticketshop. De lokketten zullen op de wedstrijddag zelf gesloten zijn! 

LET OP: heb je een ticket op je gsm staan? Zorg ervoor dat deze goed leesbaar is (helderheid en scherm), anders raden we aan om je ticket toch af te drukken.

FANZONE

Onze DJ verwelkomt je vanaf 11.00 uur in de tent waar we je helemaal klaarstomen voor de wedstrijd. Zak dus zeker af naar onze Cegeka Arena en proef van de lekkere stokjes van Si Arrosticini én halve liters Cristal aan €4. Kom genieten van frisse pintjes en warme handen. Bij aankoop van 2x Cristal 50CL of 4x Cristal 30CL in de Fanzone ontvang je een paar handschoenen (zolang de voorraad strekt). 

Betalen in onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless!

Inzamelactie Vincentius

Net een heleboel inkopen gedaan voor de feestdagen maar nog tal van lekkers over? Breng jouw overige deegwaren: pasta en/of rijst binnen ten voordele van Vincentius. Vanaf 12.00 uur (KRC Genk – Club Brugge) kan je terecht bij de voorziene inzamelpunten rond onze Cegeka Arena:

  • Hoofdingang
  • Fandorp
  • Ingang indoorhal
  • Ingang parking rood

MEER INFO

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion.

Genkies, kom op tijd! We verwachten tal van supporters en drukte op de wegen richting onze Cegeka Arena.