Ben jij er op woensdag 11 januari bij om onze ploeg aan te vuren naar de halve finale van de Croky Cup? 

TICKETS

Ook voor deze bekerwedstrijd hanteren we het tarief van €10 per persoon, ongeacht welke plek je in de tribune inneemt. Voor kinderen -12 jaar bedraagt de prijs slechts €5.

Voorwaarden: De veiligheidsinstanties leggen ons op dat (extra) tickets enkel kunnen aangekocht worden op naam EN voor reeds geregistreerde contacten in ons ticketing systeem (van voor 23/12/22). Je kan dus geen extra tickets aankopen voor personen die voor die datum niet gekend waren in ons ticketing systeem. Per account kan je ook zoals steeds maximaal 4 tickets aankopen en opnieuw telkens voor reeds eerder geregistreerde personen. Lukt het niet onmiddellijk om tickets aan te kopen, neem dan zeker ook eens een kijkje in onze FAQ. Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

Let op: de loketten zullen niet geopend zijn. Tickets bemachtigen kan dus enkel nog online of in onze ticketshop tot woensdag vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur.

Elektronische tickets: Als je ervoor kiest om je (extra) ticket(s) elektronisch aan te kopen let dan op bij het aanbieden aan de ingang van het stadion via je smartphone dat de helderheid van je scherm op het maximum staat. Indien je scherm een barst vertoont print je e-ticket dan zeker uit om toegangsproblemen te vermijden.

FANZONE

Vanaf 18.00 uur kan je terecht in onze fanzone waar onze DJ je in voetbalsfeer brengt. Kom dus zeker af en proef van de lekkere stokjes van Si Arrosticini én halve liters Cristal aan €4

Betalen in onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! 

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

We raden al onze supporters aan om tijdig naar het stadion te komen om drukte en wachtrijen te vermijden.
Samen naar de halve finale! Forza Racing