Belofte van het jaar

Op 21 mei vorig jaar debuteerde hij op de laatste speeldag in het eerste elftal. Sindsdien dartelt – of beter gezegd wervelt - Bilal El Khannous over de Belgische velden. Het leverde hem zelfs een selectie op voor het wereldkampioenschap in Qatar waar hij voor de Marokkaanse nationale ploeg mocht aantreden in de kleine finale. Schittert onze ruwe diamant morgen ook op het Gala van de Gouden Schoen?

Coach van het jaar

Dit seizoen is het quasi wekelijks carnaval in de Cegeka Arena. De architect van al dat prachtig voetbal is onze coach Wouter Vrancken. De afgelopen jaren maakte Vrancken nog het mooie weer bij KV Mechelen. Die goede resultaten maken van hem één van de topfavorieten om Felice Mazzù op te volgen als coach van het jaar.

Goal van het jaar

Op 23 oktober vorig jaar deed Bryan Heynen de bosuil ontploffen. Na knap voorbereidend werk van Onoachu en Trésor nam hij een slim balletje van Mike met een halve omhaal vol op de slof om de bal tegen de netten te jagen. Stem nog tot dinsdag 16 uur op de goal van Bryan en help onze kapitein aan de trofee voor mooiste goal van het jaar. 

Stem hier

Gouden schoen?

Vorig jaar troefde Onuachu Bruggelingen Noa Lang en Charles De Ketelaere af en nam onze goalgetter de Gouden Schoen mee richting Limburg. Dit jaar dendert de Genkse trein doorheen de competitie. Past het gouden muiltje ook dit jaar voor één van onze jongens?

Volg de uitzending woensdagavond live op VTM.