Op 1 februari kruisen onze jongens de degens met KAS Eupen. Dat maakte de kalendermanager van de Pro League vandaag bekend. De halve finale van de Crocky cup tussen Antwerp en Union wordt op dezelfde dag gespeeld, om 20.45 uur. Om geen overlap te hebben met die wedstrijd, besliste de kalendermanager samen met de rechtenhouder om onze wedstrijd vroeger in te plannen om 18.45 uur.

“Dit is absoluut geen ideaal tijdstip voor onze supporters om op tijd in Eupen te geraken. Voor de oorspronkelijke wedstrijd stonden ruim 800 supporters klaar om richting Eupen te vertrekken. We hopen alsnog dat zoveel mogelijk fans ook op deze woensdagavond de weg richting de Oostkantons zullen vinden om onze ploeg aan de overwinning te helpen”, klinkt het vanuit de club.

Praktische informatie

Supporters die een kaart hadden gekocht voor de oorspronkelijke wedstrijd kunnen met hetzelfde ticket ook de inhaalwedstrijd bijwonen. Wie een ticket voor de oorspronkelijke wedstrijd had gekocht, maar verstek moet geven voor de inhaalwedstrijd, dient zich te melden bij zijn of haar supportersclub voor woensdagavond. Zij krijgen het bedrag van hun oorspronkelijk ticket teruggestort. Het OSV verzamelt de vrijgekomen tickets en stelt die opnieuw open voor verkoop.

Allen op post om ook deze inhaalwedstrijd tot een goed einde te brengen en met de drie punten richting Limburg te trekken.