Zondagavond ontvangen we Seraing voor de laatste 21 uur wedstrijd van dit seizoen. Hieronder vind je vijf reden waarom we jou zondag absoluut verwachten om onze jongens aan te vuren.

1. Zie onze laureaten van de Gouden Schoen aan het werk vanop de eerste rij. Bilal, Bryan en Wouter worden voor de wedstrijd nog eens in de bloemetjes gezet.

2. In de heenronde keerden onze jongens terug uit Seraing met een klinkende overwinning. Ben jij er zondag ook bij om mee happy hour te vieren na de wedstrijd?

3. Mis het slotfeest van de 21 uur wedstrijden niet. Meteen een reden om maandag verlof te nemen op je werk.

4. Glühwein en warme soep smaken altijd beter bij een graadje minder.

5. Onze Genkies staan aan de top of the League. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er opnieuw een feest van te maken. Volg in levende lijve hoe de KRC-trein verder dendert doorheen de competitie.

NOG GEEN TICKETS?

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal, in onze ticketshop (zaterdag open van 10.00 - 12.00 uur.) en zondag vanaf 19.00 uur aan de loketten.

FANZONE

Om 18.00 uur openen we onze fanzone waar je terecht kan voor een frisse pint, Glühwein, soep en/of  een lekkere snack. Onze  DJ brengt je alvast in voetbalsfeer met de gepaste beats in onze tent.

Betalen in onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! 

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

Komop Racing!