Om het 35-jarig bestaan van onze club te vieren, komt er in het najaar een unieke KRC Genk editie op de markt van he populaire familiespel Monopoly.

De editie blijft trouw aan het originele spelconcept, maar wordt in een KRC Genk jasje gestoken. Alle locaties van het klassieke Monopoly-spelbord worden aangepast naar iconische spelers, maar ook naar locaties die aan de club verbonden zijn. Zo zal je bijvoorbeeld de jeugdwerking of de Cegeka Arena als thuisbasis van de club kunnen kopen.

Bovendien worden ook de kans- en algemeen fondskaartjes ingevuld met verwijzingen naar KRC Genk. Daarnaast worden er ook speciale voetbalpionnen voorzien. Zo zal je niet met een hond of strijkijzer moeten spelen, maar wel met een bal of een beker.

Kies mee de invulling van het spelbord
Voor de overige invulling van het bordspel rekenen we op onze supporters. Enkel clublegende Pierre Denier is al zeker van een plaats op het spelbord. Om de 21 andere vakjes in te vullen zal elke KRC Genk supporter kunnen stemmen op zijn 11 favoriete spelers uit de clubgeschiedenis. De spelers met de meeste stemmen zien zichzelf vereeuwigd worden op het KRC Genk Monopoly spelbord.

Stem* nu op jouw favoriete speler aller tijden

Stem nu

*Stemmen kan tot en met zondag 19 februari om middernacht.

Uniek Collectorsitem voor elke Genkie

Het KRC Genk Monopolyspel wordt in beperkte oplage op de markt gebracht en zal te koop zijn in onze fanshop en online via de webshop. Wie zeker wil zijn van dit collectorsitem kan alvast een exemplaar pre-orderen.

 Pre-order