Al 20 jaar prijkt Carglass® als trouwe sponsor op het truitje van onze Genkies. Om de jarenlange samenwerking te vieren trokken 10 spelers en een resem clubmedewerkers richting het distributiecentrum van Carglass® in Bilzen. Zo’n 200 medewerkers van Carglass® werden er in de bloemetjes gezet. Als klap op de vuurpijl verlootte kapitein Bryan Heynen 20 abonnementen voor het leven aan Genksupporters onder de medewerkers bij de expert in het herstellen van autoruiten.

14 februari, een symbolischere dag konden we niet kiezen om het 20-jarig jubileum te vieren tussen KRC Genk en trouwe shirtsponsor Carglass®. De specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten is een sponsor van het eerste uur bij KRC Genk. Al twee decennia lang pronkt het logo op onze tenue. Om het porseleinen huwelijk te vieren trokken 10 spelers van de eerste ploeg en een deel medewerkers van de club richting het distributiecentrum in Bilzen.

KRC Genk applaudisseert voor Carglass®

Al 20 jaar lang applaudisseert Carglass® en hun medewerkers uit volle borst voor onze ploeg. Vandaag hebben we de rollen omgekeerd en sloegen wij de handen op elkaar voor de medewerkers van Carglass® om hen te bedanken voor hun trouwe steun doorheen de jaren”, vertelt onze algemeen directeur Erik Gerits.

20 abonnementen voor het leven

Om dit jubileum niet onopgemerkt te laten, kreeg elke van de 750 medewerkers van Carglass® een gepersonaliseerd minitruitje van KRC Genk met een zuignap om aan de achterruit van de auto te hangen. Als absoluut hoogtepunt verraste Genkkapitein Bryan Heynen 20 medewerkers van Carglass® met een abonnement voor het leven. Elke aanwezige medewerker van Carglass® kon ook op de foto met de Genkspelers voor een speciaal ontworpen photowall.

Deze dag typeert het partnership, én de waarden, van KRC Genk en Carglass®”, glimlacht Guido De Paepe, CEO van Carglass®, “een creatief idee, met passie gebracht en met echte zorg. Wij zijn een trotse partner, en ik kijk  alvast uit naar wat de toekomst brengt. Ondertussen blijven wij met z’n allen duimen voor hun sportieve prestaties.”