Maar liefst 5.185 supporters brachten de afgelopen dagen hun stem uit op hun favoriete spelers uit onze clubgeschiedenis. De 22 spelers met de meeste stemmen achter hun naam, worden vereeuwigd in onze eigen editie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly.

De eerste 11 namen werden vandaag al bekend gemaakt. Kevin De Bruyne kon met 4.070 stemmen de meeste supporters bekoren. Hij ging daarmee Thibaut Courtois (3.622) en Thomas Buffel (2.988) vooraf. Ook Branko Strupar, Bryan Heynen, Wesley Sonck, Leandro Trossard, Paul Onuachu, Junya Ito, Domenico Olivieri en Ngconga Anele zijn al zeker van hun plek op het bord. Zij vervoegen clublegende Pierre Denier die als enige al zeker was een vakje. De andere 11 spelers die worden vereeuwigd maken we in oktober bekend wanneer onze eigen versie van Monopoly officieel wordt voorgesteld.

Vanaf oktober is het KRC Genk Monopoly spel beschikbaar in de fanshop en in onze webwinkel. Het zal om een beperkte oplage gaan. Wil je zeker zijn van je eigen speldoos, aarzel dan niet en pre-order de KRC Genk Monopoly via onderstaande knop.

Pre-order hier