Zaterdagavond voetbal met KV Oostende op bezoek, aftrap om 18.15 uur. De laatste piste naar Play-Off 1 is ingezet, kunnen onze jongens de koelte bewaren en de overwinning in de wacht slepen? We zetten de wedstrijd alvast in op gepaste wijze met de KRC Genk après-ski. Kom dus zeker op tijd, breng je sjaal mee, neem tijdig je plaats in én moedig onze jongens bij de veldbetreding aan met het Slavenkoor.

Een daverende Cegeka Arena, daar gaan we voor!

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal, in onze ticketshop (vrijdag open tot 13.00 uur) en vanaf 16.15 uur aan de loketten. 

FANZONE

Onze DJ verwelkomt je vanaf 15.15 uur in de tent waar de après-skimuziek je klaarstoomt voor de wedstrijd tegen de Kustboys. Zak dus, niet door het ijs, maar af naar onze Cegeka Arena! De Krokusvakantie afsluiten doen we op de blauwe KRC Genk-piste met de lekkere stokjes van Si Arrosticini én halve liters Cristal aan €4, dat wil je toch niet missen?

Betalen in onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless!

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

Smeer je keel, breng je sjaal mee: samen brengen we de blauwe piste tot een goed einde!